HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Moederdag actie

Maak kans op een Kostuumdrama DVD-pakket !


Drie succesvolle kostuumdrama's Poldark 2, The Collection 1 en Mr. Selfridge 4
verkrijgbaar op DVD op 25 april

Poldark 2

Poldark is een verfilming van de boeken van Winston Graham en een remake van de gelijknamige BBC-serie uit de jaren '70. Het eerste seizoen werd uitgezonden op Net 5 en zeer goed ontvangen. Het tweede seizoen van de serie heeft een rating van maar liefst 8.4 op IMDB en won de British Academy Television Audience Award en de National Television Award - Impact Award. De cast bestaat uit onder andere Aidan Turner (The Mortal Instruments: City of Bones),Eleanor Tomlinson (Alice in Wonderland), Ruby Bentall (Lost in Austen) en Caroline Blakiston (Return of the Jedi). Inmiddels is men begonnen met de opnames voor een derde seizoen.

 

Synopsis
Ross is net teruggekeerd uit Amerika, waar hij tevergeefs heeft gestreden in de onafhankelijkheidsoorlog. Bij thuiskomst wacht de held van het verhaal een onaangename verrassing. Niet alleen is zijn vader inmiddels overleden, Ross’ grote liefde Elizabeth is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis. Zij verkeerde in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar was omgekomen aan het front.

Bekijk de trailer hier.
Poldark is vanaf 18 april tevens beschikbaar op VOD

 

Speelduur: 10 x 50 minuten Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 12, Geweld CAP: € 19,99 Verpakking: 3 DVD stackpack slipcase. Direct bestellen bij Bol.com.

 

The Collection 1

The Collection is een Frans- Britse televisieserie van Amazon Studios, BBC Worldwide, Federation Entertainment en France Televisions. Het eerste deel is grotendeels opgenomen in Wales en Frankrijk. Oliver Goldstick  (Desperate Housewives) ontwikkelde de historische dramaserie en de cast bestaat uit Richard Coyle(Crossbones), Mamie Gummer(The Ward),Tom Riley (Docter Who) en Alix Poisson(Mr. Morgan's Last Love).

 

Synopsis
'Nothing bold or magnificent is built from fear'. The Collection is een aangrijpend fictief familiedrama in een na-oorlogs Parijs modehuis. De serie laat de donkere kant van de glamour van een opkomend bedrijf zien, met als speerpunt twee ruziënde broers.

Bekijk de trailer hier.

Speelduur: 8 x 50 minuten Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 9, Geweld, Grof Taalgebruik CAP: € 19,99 Verpakking: 2 DVD stackpack. Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Mr. Selfridge 4

Mr. Selfridge is een Britse televisieserie die is uitgezonden door de KRO/NCRV. De serie is een gedramatiseerde weergave van de werkelijke gebeurtenissen in de nog steeds bestaande warenhuisketen Selfridge. Het vierde seizoen kreeg een 7.7 op IMDB. De cast bestaat uit onder meer Jeremy Piven(Entourage), Tom Goodman-Hill (Call the Midwife), Amanda Ibbington (Sherlock) en Kiki Markham (Outland). Mr. Selfridge is erg populair in Engeland en kreeg nominaties voor een Primetime Emmy Award for Outstanding Music Composition for a Series.

 

Synopsis
De Britse kostuumdramaserie Mr. Selfridge gaat over de Amerikaanse Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven), die in 1909 in Oxford Street in Londen de ‘department store’ Selfridges opricht. Het warenhuis wordt in korte tijd wereldberoemd door de nieuwe manier waarop de klant wordt behandeld. In dit seizoen krijgt Mr. Selfridge interesse in entertainment en behoudt hij uiteraard zijn interesse voor vrouwen, waar hij nu zijn top heeft bereikt. De zakenman staat op het punt om alles te verliezen waar hij zo hard voor heeft gewerkt.

Bekijk de trailer hier.

Speelduur: 10 x 50 minuten Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 9, Geweld, Angst, Grof taalgebruik CAP: € 19,99 Verpakking: 3 DVD stackpack
Direct bestellen bij Bol.com.

 

MAIL & WIN!!

Wil jij kans maken op een pakket met deze drie DVD's? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Kostuumdrama.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like, share én reageer onder deze actie.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright