HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

All I Want for Christmas is You

Verkrijgbaar op DVD


Universal Pictures Benelux, een filiaal van Universal Pictures Home Entertainment heeft Mariah Carey’s 'All I Want for Christmas is You' uitgebracht op DVD. De familiefilm is gebaseerd op het iconische kerstlied en het gelijknamige prentenboek. Met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen.

Synopsis
Wanneer de kleine Mariah (Yde) in de huisdierenzaak de schattige puppy Princess opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen. Zo wordt het niet echt de Kerst die ze zich had voorgesteld … maar een Kerst die haar stoutste verwachtingen overtreft!

De film pakt niet alleen uit met visueel verbluffende CGI-animatie, maar ook met de gloednieuwe originele song Lil Snowman, vertolkt door Mariah Carey. Uit haar immense discografie viste de popkoningin ook enkele andere pareltjes op, zoals de iconische song All I Want for Christmas is You en twee andere kerstklassiekers: Miss You Most (At Christmas Time) en Christmas Time Is In The Air.

Direct bestellen bij Bol.com voor € 9,99.

Trailer

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Mariah. Insturen kan tot 15 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright