HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Batman Harley Quinn en
LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain

verkrijgbaar op DVD


Warner Bros. Home Entertainment presenteert in september een grote line-up spannende en grappige series en kinderfilms. Meiden kunnen verder zwijmelen met Supernatural S12. Fans van politieseries worden verblijd met Gotham S3 en Rizolli & Isles S7 en ieders favoriete nerds zijn te zien in The Big Bang Theory S10. Voor alle LEGO fans en stoere jongens en meiden is er LEGO plezier met LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Day of the Departed, LEGO Scooby-Doo Blowout Beach Bash en LEGO DC Superhero Girls Brain Drain. De DC fans worden ook niet vergeten met de release van Batman Harley Quinn op DVD.

Batman Harley Quinn op DVD
De twee beruchte schurken Poison Ivy en The Floronic Man gaan op een ecologische missie om de planeet te redden door de mensheid uit te roeien. Batman en Nightwing roepen de hulp in van het vriendinnetje van de Joker, de pittige Harley Quinn.

Releasedatum: 13 september 2017
Speelduur: 71 minuten

Direct bestellen bij Bol.com

 

 

LEGO DC Superhero Girls Brain Drain
In dit nieuwe avontuur worden Supergirl, Wonder Woman en Batgirl geconfronteerd met iets wat ze hebben gedaan op Super Hero High, maar waar zij helemaal niets van afweten. Wie kan hier achter zitten? En misschien nog wel belangrijker, waarom?

Releasedatum: 20 september 2017
Speelduur: 69 minuten
Direct bestellen bij Bol.com

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op deze DVD's? Dat kan! We verloten 3 pakketjes. Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. LEGO/DC.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright